medisch pedicure
Aangesloten bij

Even voorstellen


Mijn naam is Bianca Huisman, gediplomeerd medisch pedicure.
Omdat ik het zo fascinerend vind, om mensen van hun voetproblemen af te helpen, heb ik in  1991 het vakdiploma pedicure gehaald. Door mijn jarenlange ervaring ben ik in staat om op een vrijwel pijnloze manier U van uw pijnlijke voeten af te helpen.
Na 22 jaar op een researchlaboratorium gewerkt te hebben, vond ik het tijd voor iets anders. Voor het runnen van mijn eigen pedicurepraktijk, Pedicurepraktijk Noord, heb ik in 2011 de brancheopleiding voor de voetverzorging gedaan. En in 2012 heb ik het branchediploma Medisch pedicure behaald.
Als medisch pedicure ben ik in staat om zogenaamde “risicovoeten” te behandelen, hiertoe behoren de diabetische, reumatische, verwaarloosde, spastische en de ouderdomsvoet. En ben ik ook gespecialiseerd in het drukplekken druk vrij leggen dmv vilt of ortheses. Ook kunt U bij mij terecht voor nagelregulatie en nagelreparatie. Naast de "probleem" voeten is het natuurlijk altijd fijn als uw voeten verzorgd worden door een ander, ik vind het weer fijn als ik dat voor u mag doen. Dus u kunt met allerlei voeten bij mij terecht, met of zonder problemen, oude of jonge voeten, mooie of minder mooie voeten.
Ik ben lid van de brancheorganisatie voor de voetverzorging ProVoet. Brancheorganisatie ProVoet bevordert de kwaliteit van het beroep en de beroepsuitoefening om garant te staan voor een goede en verantwoorde zorgverlening. Ook sta ik ingeschreven in het KwaliteitsRegister voor Pedicure (KRP)van ProCert. Dit register is ontwikkelt om de kwaliteit van pedicures te waarborgen en verplicht ons tot het halen van accreditatiepunten door bij- en nascholing.Ik werk volgens de code van de voetverzorger. In deze Code staan alle wettelijke regelingen en branchenormen waarmee een voetverzorger te maken heeft op het gebied van hygiëne, arbeidsomstandigheden en milieu. En ik werk volgens de richtlijnen behandeling van voeten van personen met diabetes mellitus en van personen met een reumatische aandoening.Tot ziens in mijn praktijk.